

## **MOCARH 2017 ANNUAL CONFERENCE AGENDA**

Date: September 12-14, 2017 • Location: Branson Convention Center, Branson, Missouri

## Day One (September 12)

Continental Breakfast Served Daily from 6:00am to 8:30am (Atrium top of Escalator)

7:00am - 8:30am	Registration and Check In (Atrium)	9:15am - 9:45am	Colleen Fisher — CARH	12:00pm -1:00pm	Lunch
8:30am - 8:45am	Connie Lasher — Welcome	9:45am - 10:00am	Break	1:00pm - 4:00pm	<b>180 min Sara McCue</b> — E&A <i>Fair Housing</i>
8:45am - 9:15am	Vendor Introduction	10:00am - 12:00pm	<b>Kent Rader</b> — Keynote Speaker	4:30pm - 6:30pm	<b>2 Hours</b> — Vendor Fair & Networking Event

## Day Two (September 13)

LIHTC Track - Day 2 — LIHTC Training	Rural Development 1	Track - Day 2 — RD Training	HUD/HOME Track - D	Day 2- HOME/HUD Training	Maintenance Track -	Day 2- Maintenance Training
8:30am - 10:00am <b>90 min - Amanda Gross</b> E&A <i>Conquering Acquisition Rehab</i>	8:30am - 10am	<b>90 min - Gary Kirkman</b> Zeffert <i>Identifying &amp;</i> <i>Correcting Issues of</i>	<b>HUD</b> 8:30am - 10:00am	90 min - Jo Ikelheimer NCHM	8:30am - 11:30am	<b>180 min</b> - National Trainer HD Supply Safety on Site
10:30am - 12:00pm <b>90 min - Amanda Gross</b> E&A <i>Conquering Recert</i>	10:30am - 12:00pm	Noncompliance  90 min - Rachelle Long  USDA/RD RD-RD101 for	НОМЕ	Navigating the Waiting List & Tenant Selection	8:30am - 10:00am	<b>Timothy Bulger</b> BBG Consulting <i>Bed Bugology</i>
& Available Unit Rule 10:30am - 12:00pm <b>90 min - Amanda Gross</b>		Beginners & Those Needing a Refresher Course	10:30am - 12:00pm	NCHM	10:00am - 11:00am	Ray McCarty Metro K-9 Drug Dog
E&A Understanding MTSP Income & Rent Limits (for mngmt)	10:30am - 12:00pm	90 min - Gary Kirkman Zeffert Navigating Wait List & Tenant Selection	<b>HUD</b> 1:00pm - 2:30pm	Determining Resident Eligibility  90 min - Jo Ikelheimer	1:00pm - 4:00pm	<b>180 min</b> - National Trainer HD Supply <i>Make Ready Maintenance</i>
1:00pm - 2:30pm <b>90 min - Amanda Gross</b> E&A	1:00pm - 2:30pm	<b>90 min - Gary Kirkman</b> Zeffert <i>Determining</i>	,	NCHM Common Household Eligibility Errors	1:00pm - 2:00pm	Ray McCarty Metro K-9 Drug Dog
Common Household Eligibility Errors 3:00pm - 4:30pm 90 min - Amanda Gross	1:00pm - 4:30pm	Resident Eligibility  Rachelle Long  USDA/RD RD-Budgeting &	<b>HOME</b> 3:00pm - 4:30pm	90 min - Jo Ikelheimer	1:00pm - 3:30pm	<b>180min - Timothy Bulger</b> BBG Consulting Roach and Spider Control
E&A Identifying & Correcting Issues of Noncompliance	3:00pm - 4:30pm	Planning For Mangement 90 min - Gary Kirkman Zeffert Common Household		NCHM Recertification & Over Income Households	2:30pm - 3:30pm	Ray McCarty Metro K-9 Drug Dog
<b>'</b>		Eligibility Errors			15-30 min sessions	(TBA) Vendor Product Demos

## Day Three (September 14)

8:30 - 12:00	<b>Kelly Swanson</b> — Key Note Speaker <i>Awards &amp; Prizes</i>	Dismissal
--------------	---	-----------

The Annual Meeting of Members will convene after the close of the general session.
All Members are encouraged to attend.